Najava: radionica "Očuvanje gromača na Kotoru"

Slijedećeg vikenda 15. i 16. studenog po drugi puta zidamo na Kotoru - staroj povijesnoj jezgri na brežuljku povrh Crikvenice. Organizator je Muzej Grada Crikvenice, radionica je slobodna, a dolazak bi trebalo najaviti: prosljeđujemo vijest i kontakte.

http://www.mgc.hr/dogadaji/prijave-za-radionicu-obnove-groma%C4%8D-na-kotoru

Prijave za radionicu obnove gromača na Kotoru

Ako želite naučiti na koji način popraviti gromače uključite se u dvodnevnu radionicu „Očuvanje gromača na Kotoru“ koja će se održati tijekom vikenda, 15. i 16. studenog 2014. godine. Ove godine radit ćemo na urušenim gromačama s puškarnicama izgrađenima tijekom Prvoga svjetskog rata.

Subota, 15. studenog

Okupljanje sudionika u 9,00 sati kod „Labirinta“ u predjelu Podbadanj. „Labirint“ se nalazi na kraju Kotorske ulice u Crikvenici uz cestu za Grižane, odnosno Tribalj, a cca. 100 metara prije Griškog mosta iz smjera Crikvenice. Odlazak pješice do lokacije gdje će se održati radionica – početak puta od Podbadnja prema naselju Kotor. Rad je planiran od 10,00 do 12,30; od 12,30 do 13,30 ručak za sve sudionike, te nastavak radionice od 13,30 do 16,00 sati.

Nedjelja, 16. studenog

Rad je planiran od 10,00 do 12,30; ručak za sve sudionike i prezentacija učinjenog.

Prijava

Radionicu organizira Muzej Grada Crikvenice i Grad Crikvenica u suradnji s Udrugom 4 GRADA DRAGODID. Radionica je namjenjena za sve dobne i spolne skupine, a nadamo se da će se uključiti i lokalne udruge, građani, učenici, studenti i šira javnost.

Radionica je besplatna, a broj sudionika je ograničen na 20 osoba. Molimo sve sudionike da obuju odgovarajuću radnu obuću, a organizatori će im osigurati zaštitne rukavice.

Rad s kamenom po svojoj je prirodi opasan i može dovesti do ozljeda. Iako će organizatori voditi brigu o vašoj sigurnosti, potrebno je da sami procjenite svoje fizičke sposobnosti i vještinu za svaki od poslova koji će se obavljati na radionici. Sudjelovanjem na radionici prihvaćate vlastitu i odbacujete organizatorovu odgovornost za moguće ozljede.

Molimo sve zainteresirane da prijave svoj dolazak na sljedeće kontakte:

051/781000; 091/1241101; mgc@mgc.hr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN