Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

13. tradicionalna Radionica obnove gromača u vinogradu Takala

April 27 - April 28

Organizatori: Udruga Praputnjak – kulturni krajolik u suradnji sa PZ Dolčina
Voditelji: organizatori i Dragodid

Dijelimo poziv:

Medvjedići iz Bakarskih prezida su porasli, a možda i legli natrag na zimski san?!😅 Šalu na stranu! Pozivamo Vas da nam se pridružite na 13. tradicionalnoj Radionici obnove gromača u vinogradu Takala! 😃
Radionica se održava u subotu, 27.04. u periodu od 09:00 do 17:00 sati te u nedjelju, 28.04. od 09:00 do 13:00 sati. Organizaciju Radionice potpisuje Udruga Praputnjak – kulturni krajolik u suradnji sa PZ Dolčina i Udrugom Dragodid. Kao i uvjek, očekuje nas ugodno druženje uz savladavanje tehnike zidanja u suho, u prekrasnom ambientu zaštićenog kulturnog krajolika sa pogledom na more.
Ukoliko planirate cjelodnevno sudjelovanje u radionici, molimo Vas da se prijavite kako bi nam olakšali planiranje. Prijavu možete obaviti putem: FB stranice Udruge Praputnjak – kulturni krajolik, putem e-maila kkpk.praputnjak@gmail.com ili putem telefona na 0958189627 (Ivona Miloš).
Svi su dobrodošli, naravno, i bez prijave. Uvijek nam je drago kad se družimo i dajemo podršku u radu jedni drugima. Veselimo se susretu!
U slučaju nepovoljne vremenske prognoze biti ćete pravovremeno obaviješteni o odgodi radionice.

Projekt potpomažu Grad Bakar, Primorsko-goranska županija i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Details

Start:
April 27
End:
April 28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN