Najava: 11. Moj kažun počinje uskoro

Ovogodišnja 11. po redu akcija ''Moj kažun - La mia casita'' održat će se petcima i subotama u Vodnjanu počevši od 12., a završno sa 27. svibnja.

Ovogodišnja 11. po redu akcija ”Moj kažun – La mia casita” održat će se petcima i subotama u Vodnjanu počevši od 12., a završno sa 27. svibnja.

Moj Kazun 2017_Plakat_FN

PROGRAM_Moj kažun 2017 (HR, IT, EN)

Novitet u 2017. je program ”Kako je bilo prije sto lit” u sklopu kojeg organizatori „vremenoplovom“ vode sudionike u besplatno otkrivanje obnovljenih staza, kažuna, bogate prirode i sakralne baštine uz pratnju kazališne družine koja će pokazati kako je izgledao život vodnjanskog seljaka ”prije sto lit”, kako su nastali kažuni i čemu su služili.

U ovu avanturu se sudionici mogu s polazne stanice u Parku kažuna (Vodnjan sjever – kružni tok) uputiti i petkom i subotom, uz napomenu kako je za sudjelovanje petkom obavezna rezervacija.

Jedan od programa ovogodišnje akcije je i ”Biciklom u potrazi za blagom” – 20 km duga biciklističko-avanturistička potraga za skrivenim blagom, u koju se kreće s kartom koju je moguće preuzeti na info točki kod Parka kažuna, i to svake subote tijekom trajanja akcije, u bilo koje vrijeme između 9 i 19 sati.

Sve željne dobre rekreacije na otvorenom u subotu 20. svibnja s početkom u 17 sati očekuje biciklijada ”Bumbarbike maraton” koju organizira Turistička zajednica Grada Vodnjana, u sklopu „Juga na 2 kotača“. Nakon biciklijade slijedi zajednička marenda i druženje!

Novosti možete pratiti na službenoj Facebook stranici: Moj kažun

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHR