Najava: konferencija Kamen pripoveduje

U sklopu EU projekta Kamen most u Portorožu se ovaj vikend 27.-28.9. održava konferencija "Kamen pripoveduje", sa izuzetno bogatim programom i izlagačima iz više zemalja!

U sklopu EU projekta Kamen most u Portorožu se ovaj vikend 27.-28.9. održava konferencija Kamen pripoveduje, sa izuzetno bogatim programom i izlagačima iz više zemalja.

Glavni govornici su Tim Edensor, Manchester Metropolitan University, Katja Hrobat Virloget, Univerza na Primorskem, Sanja Lončar, Sveučilište u Zagrebu i Alison Phipps, University of Glasgow…. Bit će tu i nezaobilazni Borut Juvanec iz Univerze v Ljubljani, i petnaestak drugih izlagača. Naš Marko Pejić iz Dragodida predstavit će metodu GIS istraživanja suhozidnih krajolika netom primijenjenu na otocima lošinjskog arhipelaga. Na kraju će se održati i kraća radionica koju će voditi jaka ekipa: Andrew Loudon iz Engleske, Branko Orbanić iz Hrvatske i Boris Čok iz Slovenije.

U vrijeme pisanja ove vijesti nisu radile službene stranice domaćina konferencije Univerze na Primorskem, Fakultete za turistične študije – Turistica, niti obrazac za prijavu pa nešto detaljnije informacije za sada pogledajte ovdje . U nastavku program:

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHR