E- knjiga: Mladi i tradicionalne tehnike gradnje

Ovog je ljeta mlada Dragodid ekipa sudjelovala u Portugalu na Erasmus+ razmjeni mladih.Kako bismo sve aktivnosti i ostvarene suradnje imali na jednom mjestu, sastavili smo e-knjigu na koju smo jako ponosni i dijelimo je s vama.

screenshot_1

Ovog je ljeta mlada Dragodid ekipa sudjelovala u Portugalu na Erasmus+ razmjeni mladih. Možda se sjećate fotopriče – proveli smo petnaest sadržajno bogatih dana gradeći suhozide od portugalskog škriljevca, od Rumunja učili kako restaurirati stara drvena vrata, od Francuza i Portugalaca kako napraviti i koristiti prirodnu žbuku za zidove. Sve u okviru projekta ”Building a sustainable future – Youth and traditional construction techniques”, dakle projekta koji se bavi mladima i održivim načinima gradnje. Projekt provodi portugalska udruga Palombar, a partneri smo mi, naši dugogodišnji suradnici Union REMPART iz Francuske i DALA Foundation iz Rumunjske.

Kako bismo sve aktivnosti i ostvarene suradnje imali na jednom mjestu, sastavili smo e-knjigu na koju smo jako ponosni i dijelimo je s vama: E-knjiga U knjizi možete pročitati više o samom projektu, kući koju smo obnavljali, partnerima i dojmovima sudionika.

screenshot_2 screenshot_3 screenshot_4

 

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHR