Loading događanja

« Sva događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Suhozidna radionica uređenja puta “okol’ Dolčine”

ožujak 23 - ožujak 24

Organizator: udruga Praputnjak – kulturni krajolik
Voditelj: organizatori i DRAGODID

Dijelimo poziv:

Dragi naši, kako smo najavljivali, ovaj vikend održavamo Suhozidnu radionicu uređenja puta “okol’ Dolčine”. U subotu 23.03. od 09:00 do 17:00 sati i u nedjelju 24.03. od 09:00 do 13:00 sati radionicu će provesti Udruga Praputnjak – kulturni krajolik u suradnju sa dragim prijateljima iz Udruge Dragodid.
Uz neizostavno izučavanje tehnike zidanja u suho, sudionici će moći bolje upoznati priču o nastanku Bakarskih prezida, upoznajući se sa zajednicom koja je iste izgradila.
Okupljanje je u subotu u 9 sati kod “Kovačije” (kordinate: 45.291286, 14.580746), na cesti od Meje prema Bakru. Parking potražite niže, u smjeru podvožnjaka ispod zaobilaznice.
Ukoliko planirate cjelodnevno sudjelovanje u radionici, molimo Vas da se prijavite kako bi nam olakšali planiranje. Prijavu možete obaviti putem: FB stranice Udruge Praputnjak – kulturni krajolik, putem e-maila kkpk.praputnjak@gmail.com ili putem telefona na 0958189627 (Ivona Miloš).
Svi su dobrodošli, naravno, i bez prijave. Uvijek nam je drago kad se družimo i dajemo podršku u radu jedni drugima. Veselimo se susretu!
U slučaju nepovoljne vremenske prognoze biti ćete pravovremeno obaviješteni o odgodi radionice. Za sada nam je nedjelja upitna po tom pitanju.
Projekt potpomažu Grad Bakar, Primorsko-goranska županija i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

 

Detalji

Početak:
ožujak 23
Kraj:
ožujak 24

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHR