web o gradnji suhozida i sličnih -zida

Gradimo na Kreativnim danima Fausta Vrančića

10712644_371172086382414_7398365883859365931_o
Multidisciplinarni festival Kreativni dani Fausta Vrančića se već četvrtu godinu održava na Prviću. U organizaciji udruge Otok, 7.-9. listopada 2016. svi zainteresirani će imati priliku sudjelovati u raznolikom programu besplatnih radionica, razgovora i prezentacija. Tako ćemo i mi voditi radionicu gradnje u suho u subotu, 8. i nedjelju 9. listopada.

Glavna ideja festivala je povezati kreativne urbane i otočke zajednice u svrhu oživljavanja otočnog života i nakon ljeta. Osim toga, festivalom se želi popularizirati znanost i primjena modernih tehnoloških dostignuća u održivom razvoju otoka.

Čitav program festivala će se održati u Prvić Luci, a možete ga pronaći ovdje > PROGRAM Uz navedene radionice, bit će i nekoliko tajnih događanja koje će posjetitelji otkriti tek kada dođu!

Točna satnica suhozidne radionice će biti objavljena na otoku na dan otvaranja festivala radi usklađivanja s ostalim aktivnostima, no procjenjujemo da će i u subotu i nedjelju početak biti oko 9.00 sati. Stoga, za sve koji planiraju doći s kopna preporučamo brod koji iz Vodica oba dana kreće u 7.15 (U Luci je u 7.40) ili onaj koji iz Šibenika kreće u 9.00 (U Luci je u 9.40). Ovdje možete pronaći red plovidbe.

S obzirom da je u subotu praznik te da Jadrolinija prometuje tek dva puta u toku dana (ujutro i navečer), organiziran je brod koji iz Šibenika polazi u 12.30, a iz Luke se vraća u 14.00 za Šibenik. Cijena karte će biti 15 kuna, tako da posjetitelji imaju opciju poludnevnog izleta na otok.

Vidimo se na Prviću!

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Print
  • Tumblr

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Radne akcije galerija 2002-