POZIV na radnu akciju "Murterini vole svoje suhozide 2.0"

Akcija će se održati u subotu 29. studenog 2014. od 09-14 sati na brdu Gradina između Murtera i Betine

Prenosimo poziv sa stranica Udruge Argonauta.

Dragi posjetitelji pozivamo Vas da nam se pridružite u akciji obnove suhozida koji opasavaju stari put koji okružuje brdo Gradina.Akcija će se održati u subotu 29. studenog 2014. od 09-14 sati. 

Mjesto sastanka jest ispred ulaza u groblje na Gradini. Put povezuje dva mjesta (Betinu i Murter) i dvije općine (Muter-Kornati i Tisno). Planirana šetnica koristi će se u rekreacijske i edukativne svrhe, kao pristup maslinama te kao pomoć u protupožarnoj zaštiti.

U sklopu akcije biti će održane i edukativne radionice o suhozidnoj gradnji. Na slijedećem linku možete se podsjetiti kako nam je bilo na radnoj akciji održanoj u ožujku 2014.: Murterini vole svoje suhozide!.

Radna akcija se provodi u sklopu projekta “Obnovimo naše suhozide!” kojeg financira splitska zaklada “Kajo Dadić”. Općina Murter-Kornati također podupiru projekt i financijski i logistički.  Više o projektu možete pročitatiOVDJE.

Molimo Vas da nam potvrdite svoj dolazak ( mail@argonauta.hr) kako bismo se što bolje organizirali glede osvježenja i ručka koji će biti osigurani. Molimo vas da ponesete sa sobom svoj alat.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHR