Radionica o upravljanju baštinom

Neformalna radionica o suradničkoj platformi muzeja zajednice murterskog kraja održat će se 10., 11. i 12.12. u općinskoj zgradi Općine Murter-Kornati.

 

 

 

 

mismoodrzivi

 

Sa stranica udruge Argonauta:

Zahvaljujući sudjelovanju članova naše zajednice, dosadašnje projektne aktivnosti (projekt “Oživi, održi otok!” su dale kvalitetne rezultate i potvrdile da smo osim prirodnom i kulturnom baštinom, bogati i zajednicom kreativnih pojedinica i organizacija.

Naše kolektivno znanje i vještine su kapital na koji se želimo osloniti u uspostavi suradničke platforme za održivi razvoj područja Vrana – Murter – Kornati. Pridružite nam se na radionici kako bismo dobivene ideje zajedno pretočili u konkretne planove i akcije.

Neformalna radionica o suradničkoj platformi muzeja zajednice murterskog kraja održati će se 10., 11, i 12. prosinca 2015. u 10 sati u općinskoj zgradi Općine Murter-Kornati, u prostoriji klape „Mela“. Kroz radionicu okupljamo sve zainteresirane dionike voljne sudjelovati u cjelovitom tijeku projekta. Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na kontakt mail: luka.jezina@argonauta.hr ili broj. 091/4033033.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHR