Dragodid u Dubrovniku!!!

Pozivamo vas da nam se pridružite ovaj vikend na šestom izdanju festivala ”Čovjek na zemljiˮ u organizaciji udruge Čovjek na zemlji koji se održava u Dubrovniku.

dubFoto: Matej Trpin

Pozivamo vas da nam se pridružite ovaj vikend na šestom izdanju festivala ”Čovjek na zemljiˮ u organizaciji udruge Čovjek na zemlji koji se održava u Dubrovniku. Osim što vas očekuje čitav niz zanimljivih predavanja i radionica povezanih sa  tematikom održivog razvoja imati ćete priliku uživo čuti i našu priču odnosno tko smo, čime se bavimo i kako je uopće do toga došlo.

Osim predavanja koje ćemo održati 27.5.2016. godine u prostoru Saloča od zrcala Narodne knjižnice u Gradu s početkom u 19:00h vodit ćemo i edukativnu radionicu izgradnje suhozida na starom karavanskom putu u parku Orsula 28. i 29. svibnja sa početkom u 9:00h.

Kako nam je ovo prvi put da vodimo radionicu u Dubrovniku što će biti ujedno i naša najjužnija punta radionice u povijesti našeg djelovanja (što se Hrvatske tiče) nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i sa nama naučiti savladati ovu baštinsku tehniku izgradnje suhozidnih građevina.

Cijeli program festivala možete pogledati ovdje a za sudjelovanje u radionici kontaktirajte:

Email: covjek.na.zemlji@gmail.com ili telefon: 095/904 8935

Vidimo se u Dubrovniku!

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHR