web o gradnji suhozida i sličnih -zida

Dragodid u Dubrovniku!!!

dubFoto: Matej Trpin

Pozivamo vas da nam se pridružite ovaj vikend na šestom izdanju festivala ”Čovjek na zemljiˮ u organizaciji udruge Čovjek na zemlji koji se održava u Dubrovniku. Osim što vas očekuje čitav niz zanimljivih predavanja i radionica povezanih sa  tematikom održivog razvoja imati ćete priliku uživo čuti i našu priču odnosno tko smo, čime se bavimo i kako je uopće do toga došlo.

Osim predavanja koje ćemo održati 27.5.2016. godine u prostoru Saloča od zrcala Narodne knjižnice u Gradu s početkom u 19:00h vodit ćemo i edukativnu radionicu izgradnje suhozida na starom karavanskom putu u parku Orsula 28. i 29. svibnja sa početkom u 9:00h.

Kako nam je ovo prvi put da vodimo radionicu u Dubrovniku što će biti ujedno i naša najjužnija punta radionice u povijesti našeg djelovanja (što se Hrvatske tiče) nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i sa nama naučiti savladati ovu baštinsku tehniku izgradnje suhozidnih građevina.

Cijeli program festivala možete pogledati ovdje a za sudjelovanje u radionici kontaktirajte:

Email: covjek.na.zemlji@gmail.com ili telefon: 095/904 8935

Vidimo se u Dubrovniku!

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Print
  • Tumblr

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Radne akcije galerija 2002-